vapaa-aika.com verkkokauppa ja Vapaa-ajan tarviketalo AK&Co oy

Myymälämme Villähteellä, Lahdessa Nastolan kaupunginosassa, on uusiokäytössä oleva vanha navettarakennus. 
Tuotteet löydät hieman eksoottisista paikoista, kuten navetta, talli, rehusiilo ja lantala.

Olette tervetullut vapaa-ajan tarviketalon internetmyymälään, sekä käymään navettamyymälässämme.

Vapaa-ajan tarviketalon historiaa:

Vapaa-ajan tarviketalo perustettiin vuonna 1986. Yrityksemme alkuperäinen nimi oli Heinola caravan Ky. Päätoimialana oli matkailuvaunujen ja tarvikkeiden kauppa.


Ensimmäiset vuodet toimimme Heinolassa. 1988 muutimme liikkeen Lahteen jossa toimimme vuoteen 1991 saakka, jolloin muutimme nykyiseen toimipaikkaamme Nastolan Villähteelle. 

Vuosi 1991 toi suurimpana muutoksena tarvikepuolen laajentumisen ja alkoi oma tarvikkeiden maahantuonti. 

1997 oli jälleen yksi isomman muutoksen vuosi, ei niinkään myynnillisesti, mutta työmäärällisesti. 
Silloin rakensimme ensimmäisen nettikauppamme sen aikaisilla menetelmillä, eihän silloin vielä kummemmin kotimaisia kauppoja siellä ollut, eikä niin hirmuisesti liikennettäkään. Tämä lienee pariskymmenes versio nettikaupoista.

Kysynnän kasvaessa päätimme keskittyä pelkästään tarvikemyyntiin, joten vaunu- ja automyynti jäi pois 2000 luvun taitteessa.

Vuonna 2006 muuttui yrityksemme nimi vapaa-ajan tarviketalo ak&co. Ky:si, joka kuvastaa paremmin laajentunutta tuotevalikoimaamme ja laajentunutta asiakaspohjaamme. 

2014 muuttui yhtiömuoto osakeyhtiöksi.

Toivon, että voimme tällä ja seuraavilla vuosikymmenillä kehittyä yhä paremmiksi asiakaspalvelijoiksi. Ja täyttää toiveenne, sekä tarpeenne hyvän hinta / laatusuhteen omaavilla tuotteilla.

Haluan tässä lopuksi kiittää pienen perheyhtiömme puolesta uskollista asiakaskuntaamme, joka on suonut meille mahdollisuuden, elää, kasvaa ja kehittyä tässä viime vuosikymmenten myllerryksessä!


Riitta konttinen  

Toimitusjohtaja

Palvelemme myymälässä villähteellä ma - pe klo. 9 - 17

Tervetuloa

Henkilökunta