Omnia


Omnia - uunilla ruotsalainen yritys on luultavasti keksinyt yhden matkailualan myydyimmistä ruoanlaittovälineistä.
Uunia on helppo käyttää kaikilla liesillä (paitsi induktiolla, koska se on alumiinia).  

Omnia-uuni koostuu kolmesta osasta. Alareuna ruostumatonta terästä, alumiininen uunivuoka jonka keskellä reikä ja kupumainen alumiinikansi. Omnia-uuni paistaa ja hauduttaa ylä- ja alalämmöllä. Kuumuus osuu alareunaan. Siellä kehittyy päälämpö, ​​joka jakautuu tasaisesti uunivuoan pohjalle. Kuuma ilma nousee keskellä olevan reiän läpi ja jakautuu kannen alle huippulämpöä varten. Kannessa on sisäänrakennettu pieni tuuletus.

Omnian silikonimuotti ja muut tarvikkeet

Omnia-uunin hyödyllisin lisävaruste on luultavasti silikonimuotti. Siinä on helppo valmistaa sämpylöitä ja muhennoksia. Omnian leipomo- ja keittokirjat tarjoavat hyviä ideoita luovaan leirintäkeittiöön. Omnian silikonimuotissa oleva ruoka ei tartu kiinni ja kakut yms. voi helposti kipata vuoasta pois. Ruoka ei tartu vuokaan, joten astioiden peseminen on helppoa.

Omnia uunisetti

Omnia - uunisarja tarjoaa sinulle kaiken olennaisen. Tarvitset vain uunin, ritilän, silikonivuoan ja olet valmis ruoanlaittoon.  Nerokas ylä- ja alalämpöjärjestelmä huolehtii lopusta. Pian pääset valmistamaan melkein kaikkea mistä haluat nauttia matkaillessasi.

Tuotemerkin kaikki tuotteet