Isabella


Vuonna 1957 Søren Odgaard tarvitsi teltan, mutta ei löytänyt tarpeitaan vastaavaa telttaa. Hän teki ensimmäisen teltan talonsa kellariin.
Hän alkoi vuokrata telttoja, ja muutaman vuoden kuluttua otti ensimmäiset Isabella-teltat tuotantoon.
Nyt yritys on yksi Euroopan johtavista retkeilytelttojen ja -tarvikkeiden valmistajista.
Nimi Isabella on johdettu Søren Odgaardin kiintymyksestä vanhaan huippuluokan automerkkiin: "Isabella Borgward". 
Aluksi yritys kehitti harjatelttoja ja klassisia telttoja, mutta kun telttailu ja retkeily tuli yhä suositummaksi 1960-luvulla, Isabella alkoi valmistaa markiiseja.
Søren Odgaard kehitti asuntovaunujen A-mittajärjestelmän jo vuonna 1967, ja siitä lähtien Isabella on jatkanut uusien standardien asettamista matkailualalle.
Yritys tarjoaa nyt laajan valikoiman tuotteita klassisista markiiseista  telttoihin ja retkeilyvarusteisiin, jotka on suunniteltu erityisesti matkailuvaunuihin ja matkailuautoihin.
Isabellassa on kyse laadusta pienimpiä yksityiskohtia myöten, painottaen toimivuutta ja kestävyyttä. Isabellan ainutlaatuiset patentoidut ratkaisut, jotka on suunniteltu helpottamaan leiriläisten elämää, ovat syntyneet kokemuksen ja asiantuntemuksen kautta, ja ne ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle. Uskomme, että vahvat, kulutusta kestävät materiaalit, moderni muotoilu ja eksklusiivinen viimeistely ovat kirsikka kakun päällä, kun haluat rentoutua ja nauttia lomastasi.

Tuotemerkin kaikki tuotteet